aanhanger, dakkoffer
 

oo   Dakkoffers    oo


U gaat met de auto op reis maar u kunt wel wat extra bagageruimte gebruiken? Met de dakkoffers die wij verhuren creëert u eenvoudig en snel extra bagageruimte om uw ski's, snowboards of bagage zorgvuldig te vervoeren naar uw vakantiebestemming. Uw spullen zijn goed beschermd tegen allerlei weersomstandigheden en diefstal.

U dient zelf in het bezit te zijn van dakdragers waarop uw gehuurde dakkoffer gemonteerd kan worden. Wij verhuren uitsluitend dakkoffers en GEEN DAKDRAGERS

Bij het huren van een dakkoffer wordt standaard de eindschoonmaak in rekening gebracht. Voor een dakkoffer betaald u €5,00 (inclusief 21% BTW) bovenop de totale huursom.

Van het merk Hapro verhuren wij de Traxer dakkoffer modellen. Klik op de afbeelding om de uitgebreide specificaties en huurtarieven van deze dakkoffers te bekijken.


Hapro Traxer dakkoffer | skibox | huren in Leek (Westerkwartier), Groningen, Roden (Noordenveld)Hapro Traxer 

De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende en avontuurlijke trips met het hele gezin. Het model is robuust, uiterst betrouwbaar en een veilige opbergruimte voor al uw bagage. Wij verhuren van de Hapro Traxer serie vijf verschillende modellen.Bekijk hier onze verhuurvoorwaarden.


Klik hier voor meer informatie over het huren van een dakkoffer en handige tips voor onderweg.